BNG 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu


Tasarımları ile bir moda markasını yaşam stiline dönüştüren BNG, 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda kadınları kendilerini keşfederek AYDINLANMA’ya davet ediyor.

BNG’nin yeni sezon koleksiyonu ayaklarını sıkı sıkıya geçmişe basıp, tarihin enerjisini tüm dokusuna sindirirken; bir yandan da yüzünü geleceğin füturistik yansımalarına dönüyor.
BNG bu sezon tasarımlarımda Zen felsefesinin izleri olan yalınlık, fonksiyonellik; siyah, antrasit, beyaz, toprak tonları gibi ‘pure’ renkler dikkat çekiyor. Kumaşlarda ise geçmişle günümüzü bağlayan ipekliler, yünlüler, yoğun olarak deriler ve artık BNG’nin imzası haline gelen teknolojik dokular yer alıyor.
“Modayı takip etmek yerine, kendini keşfet” fikrini yeni koleksiyonunda da sürdüren BNG’nin yeni sezon tasarımlarında; özellikle ipekli-yünden paltolar, deri ile yünün kol kola geçtiği ceketler ön plana çıkıyor. BNG’yi sevenlerin en çok hoşuna gidecek özelliklerden biri de kıyafetlerin fonksiyonelliği ve farklı bedenlerde farklı durabilme özelliği olarak çıkıyor karşımıza… Koleksiyondaki asimetrik kesimler, deri-triko-kumaş birlikteliği, volümlü tasarımlar avant-guard duruşu vurguluyor.
2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yer alan her bir parça, BNG’nin yeni başlangıcından, AYDINLANMAsından ve farklılığa duyduğu heyecandan izler taşıyor... Acaba bu tasarımlar arasından seçeceğiniz bir ürün sizin AYDINLANMAnız için ihtiyaç duyduğunuz ilk kıvılcım olabilir mi? Neden olmasın!”.

Yorumlar