Longchamp LM Cuir 2012 Sonbahar Çanta Koleksiyonu


Longchamp’ın baş döndüren el işçiliğini ve maharetini deriye yansıtarak ön plana çıkarttığı LM Cuir adını taşıyan sofistike çanta koleksiyonu, sonbaharın puslu havasına enerji katıyor.

Çantaları ve giyim koleksiyonlarıyla ruhun detaylarda gizli olduğunu öne çıkaran Longchamp, LM motifinin yer aldığı at yarışı ve dizgin kayışının çapraz çizgili formlarla buluştuğu LM Cuir serisiyle Longchamp Suadiye ve Longchamp İstinye Park mağazalarında dikkat çekiyor. Usta işçiliğin zarafetle bütünleştiği LM Cuir 2012 Sonbahar Çanta Koleksiyonu, sezona özel olarak ilk defa dana derisinin satenimsi yumuşaklığını tasarımlarına yansıtarak modayı farklı formlarda yeniden vurguluyor.

Marka, küçük boy aksesuarlarından limitli sayıda üretilen ‘oversized’ seyahat çantalarına kadar LM motifini çarpıcı bir şekilde işlerken metropol kadınının kusursuz dişiliğini de ortaya çıkartıyor. 


Koleksiyonun en gözde tasarımlarından olan şık ve kullanışlı pagaze tekerlekli çekçek valiz modeli, fermuar ayrıntısı ve tobacco tonuyla sınırsız konfor anlayışını lüksle yorumluyor.

Longchamp imzasının yer aldığı yüksek kalitede tasarlanan özel deri çanta serisi, kayış öze lliği sayesinde omuzda, kolda ve elde taşımak üzere rafine bir şıklık yakalamak isteyen kadınların tercihi oluyor. El işçiliğinin baş döndürücü tasarımlarda lazar derisinin yer aldığı özgün koleksiyon siyahın ve meşenin klasikliği, kırmızını göz alıcılığı, cam göbeğinin dinamizmi ve ahududu renginin egzotikliğine dokunurken dore ve lame detaylarla da kadının feminen ve parizyen ruhunu harmanlıyor. LM Cuir 2012 Sonbahar Çanta Koleksiyonu, iddialı ve zarif tasarımlarıyla her daim modern ve sofistike tarzını yansıtmak isteyen kadınları Longchamp Suadiye ve Longchamp İstinye Park mağazalarına davet ediyor. 

Yorumlar