Mango 2012-2013 Kış Koleksiyonu


Mango, 2012-2013 Kış Koleksiyonu soğuk havalardan stil sahibi parçalarla korunmak isteyen bayanların vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.


Dün gece Çırağan Sarayı bahçesinin mükemmel atmosferinde gerçekleşen defile yeni sezonda Mango'nun maskülen havasını yansıtıyor. Özellikle beyaz renk, yaz sezonundan kışa transfer oluyor. Kadınların tutkunu olduğu "beyaz" sonbaharın en favori rengi olacak. Gardroplarınızdan beyaz kıyafetlerinizi kaldırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

Mango, 2012-2013 Kış Koleksiyonunda minimalist çizgilerin yer aldığı detaylarla asker etkisi var. Apoletli,cepli,deri detaylar,askeri motiflerle süslenmiş parçalar ön planda. Haki ve toprak tonları ağırlıkta olduğu koleksiyon nötr tonlar içeriyor. Bayanlar bu kış maskülen akımın etkisinde olacak.

Maskülen tavrın yanında birbirinden şık etek ve elbiseler de kış aylarında içinizi ısıtacak. Etek ve elbiselerde fırfırlar ve hacimli kollar dikkat çekiyor. Kobalt mavisi gibi parlak derin renkler soğuk sonbahar aylarında size enerji verecek.

Siyah ve nötr tonlardaki tüvit ve balıksırtı örgü biçimli kazaklar koleksiyona renk katan parçalar arasında. Klasik desenlere eşlik eden renkli baskılarsa modellere zenginlik katıyor. Mango'nun yeni koleksiyonlarına mağazalardan tüm sezon boyunca bakmanızı tavsiye ediyoruz.


Yorumlar