BSK by Bershka 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Bershka’ nın genç çizgisi BSK , sonbahara girdiğimiz şu aylarda bizleri 2012 Eylül ‘lookbook’u ile karşılıyor.

Rock’n Roll 1950’lerin Amerikası’nda ortaya çıkmasına rağmen, günümüzde popülerliği devam etmekte.Amreika’dan sonra dünyaya yayılan bu akım özellikle moda alanında da bu etkisini hala sürdürmekte ve bir çok markayı da etkisi altına almakta olduğunu görüyoruz.

Bershka bize bu sezon daha dinç,dinamik,asi ve isyankar bir stil sunuyor.Çoğu sezon tercih ettiğimiz marka,sonbahara girerken yine trendlerden şaşmıyor ve asiliği,militer detayları,çiçek ve kamuflaj desenlerini ve bunun yanında zımbaları bir çatı altında topluyor.
Bershka haki yeşilleri,denimler ve zımbalarla dolu bu koleksiyonda isyankar bir tarz sergilerken, feminenlikten de uzaklaşmıyor.Lookbook’un temel parçalarını; parkalar,taytlar,elbiseler ve tişörtler oluşturuyor.Asi bir tarz olan ‘Grunge’stilini yakalayabilmek adına tasarlanan paltolar ve elbiselerin altına giyilebilecek tokalı botlar birbirleriyle çok güzel uyum sağlıyorlar ki tek bir görüntüde ana tema görülebiliyor.Bu tarzın daha da vurgulanabilmesi adına ‘lookbook’ta saçlarda mavi boya olduğunu görüyoruz.Bu da temayı daha da güçlendiriyor.
Bershka’nın genç çizgisi BSK’nın sade parçalarla çok güzel bir görünüm yakalıyor. Demek istediğimiz; özellikle asi olmak gibi bir amacınız yoksa, yine aynı parçalara sahip olup daha sade bir görünümde yakalıyor olmanız.’Ben asi değilim,isyankar hiç değilim.Hayır benim grunge bir stilim yok.’diyenlerdenseniz ; Bershka sizi yine unutmuyor ve işte bu klasik,sade parçalar sizin yardımınıza koşuyor.Çiçekli bir tayt,herkesin tercih ettiği ve vazgeçemediğimiz skinny pantolonlar ve yine çiçek desenli elbiseler kurtarıcınız olabilecek nitelikte.
Bu ‘lookbook’ sonbaharın kasvetli ve yağmurlu günlerinde , sizlerin seve seve giyeceği ve hem rahat hem şık olabileceğiniz tasarımlar sunuyor.


Yorumlar