Converse Sonbahar – Kış 2012 Koleksiyonu



Özgürlüğün ve rahatlığın temsilcisi Converse, Sonbahar – Kış 2012 koleksiyonu ile yazın enerjisini kışa taşıyor. Sonbahar - Kış 2012 koleksiyonundaki yeni tasarımlar Converse mirasının yeni silüetlerini oluştururken, oldukça rahat, sıcak ve dayanıklı yapıları ile renkli bir kış yaşatıyor.


Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu The House Cafe'de renkli bir tanıtımla karşımıza çıkan Converse 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, Converse kültürüyle büyüyen herkese hitap ediyordu. Ayakkabı tutkusu bir yana Converse bir yana dediğimiz yeni koleksiyondan seçtiğimiz modellerle bir ömür geçirebileceğimizi düşünüyoruz. Hepsinin kutu kutu dolaplarımızdaki yerlerini almalarını da sabırsızlıkla bekliyoruz. 

Kadın-erkek ve çocuklar için oldukça çeşitli bir seçenek sunan Converse 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu özellikle beyler için bu sezon çok daha farklı renk seçenekleri sunuyor. Deri, bez, süet olmak üzere ayrılan dokuma özellikleriyle her sezona hitap eden koleksiyon, kullanım alanları açısından da herkesi tatmin edebilir. Lakin, bir takım elbisenin altına giyilebilecek modeller, yazın şortların, elbiselerin altında kullanılarak, kurtarıcı olabilir. 

Cpnverse ekibinin basın lansmanında özel olarak sunumunu yaptığı ayakkabıların yanı sıra bizler için özel hazırlanan "çizim" Converseler de "başka kimse de olmayacak" olana kavuşmamızı sağladı. Yeni sezonda zaman zaman Converse mağazalarına uğramanızı tavsiye ediyoruz. Bu sezonda kendinize ve tarzınıza uygun bir Converse mutlaka bulacaksınız!

 Converse klasiği Chuck Taylor All Star’ın sezon koleksiyonunda sonbaharın tüm renklerini görmek mümkün. Kırmızı, turuncu, altın sarısı, kahverengi ve mor gibi birçok rengi barındıran “Seasonal Colors” sonbaharda yaprakların renk değiştirmesini anlatıyor. Kısa ve uzun modelleriyle dikkat çeken koleksiyon klasik Converse renklerine sezonun moda renkleriyle yeni bir soluk getiriyor.
Klasik, Güçlü ve Stil Sahibi “Chuck Taylor All Star” Botlar! Sonbahar - Kış sezonunun gözdesi Converse Chuck Taylor All Star botları, modernize edilmiş yeni tasarımları ile göze çarpıyor. Yeni koleksiyon Converse'in zengin bot mirasını sahiplenirken, kış mevsimine uygun doğal tonları yansıtıyor.
Converse Skate Koleksiyonu Converse klasik modellerini en basit hale getirerek günümüz kaykaycıları için gerçek anlamda performans sergileyen ayakkabılar yaratmaya devam ediyor. Kaykaycılar için yaratılan Converse Skate koleksiyonu, yeni sezonda da kaliteli ve çok yönlü kaykay ayakkabıları sunmaya devam ederken dikkat çeken Kenny Anderson imzalı ayakkabı KA-ONE serisi yeni nesil tasarımı KA-One Vulc modeliyle koleksiyonda yerini alıyor.
“Kids” Koleksiyonu ile Büyümüş de Küçülmüş Converse Yaramazları! Converse, Sonbahar – Kış 2012 Kids koleksiyonu ile küçük yaramazlar için hem rahat hareket imkanı sağlayan işlevsel modeller hem de estetiğini oyun alanına kusursuz bir biçimde taşıyan tasarımlar sunuyor. Cesur renklerden oluşan koleksiyonunun kızlara yönelik modellerinde pastel tonlar dikkat çekiyor.

Yorumlar