Dsquared2 2012 Sonbahar-Kış Gözlük Koleksiyonu


Dsquared’dan Dean ve Dan kardeşler bizi alıp tekrar okul sıralarına, okul koridorlarına götürüyorlar.1960’lardaki mezuniyet balolarından ve retro tarzından esinlenen Dean ve Dan kardeşler listenin en üstünde olmayı ve bunun için de gösterişli koleksiyonlar yapmayı seviyorlar.

Sonbaharın puslu ve gri havasından bizi kurtarıp ,renkli dünyalarına götüren bu görseller moda ve reklam dünyasının en ünlü fotoğrafçı ikilisisi; Mert&Marcus tarafından çekilirken , şık ve eğlenceli stili de Katie Grand’in ellerine bırakılıyor. Çekimlerde kullanılan yırtık ve taşlanmış jeanler, skinny pantolonlar dolaplarımızın vazgeçilmez parçalarından olacaklarına dair bize ipucu veriyorlar. Klasik blazerlar ve spor ceketler gece gündüz kurtarıcımız olmak için bizi bekliyorlar. 

Bayanların tüm ihtişamı ve spor şıklığıya sergilendiği görsellerde süslü ve abartılı takılar da görülüyor. Bu aksesuarları sade parçalarla tamamlamak ve şık olmak isteyen ama fazla abartıdan da kaçınmak isteyen bayanlar için birebir. Aksesuar demişken; bayanlar bu sezonda cesaret var. İhtişam var. Kedi gözlükleriniz ve uzun eldivenlerinizle çok canlar yakabilirsiniz. Bu cesarete birazda çocukluk katmak için koleksiyondaki işlemeli danteller ve çiçekli broşlardan kullanabilirsiniz. Şapkalar da dikkat edici bir başka özellik. Ayrı bir havam olsun isteyenlerdenseniz, bu şapkalardan birer tane edinmenizi öneririz. 


Baylar; bayanları etkilemenin sizin için bu koleksiyondan sonra çok daha kolay olduğunu söylemekten mutluluk duyarız. Koleksiyonda iki tonlu deri parçaların kullanıldığını görüyoruz. Buda olaya biraz asi ve cool bir görünüm katıyor. Dean ve Dan kardeşlerin klasik takımlarıyla ve Dsquared gözlükleriyle bu sezon baylar retro bir görünümle tozu dumana katmaya hazırlanıyor. 







Koleksiyonda; çoğu markada olduğu gibi asi,isyanci bir hava göze çarpıyor.Fakat Dean ve Dan kardeşlerin farkı da işte burada meydana çıkıyor. Asilik ve eğlenceyi, gençlerin tarzıyla birleştirerek ortaya eğlenceli ve komik bir tarz çıkartmışlar.Gençlere yönelen bu koleksiyonun görsellerine ulaşmanız için galeriye göz atmayı unutmayın!.










Yorumlar