Esprit 2012 Sonbahar-Kış


Gisele Bundchen, Esprit'in 2012 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonuyla tekrar objektif karşısında!

İngiliz fotoğrafçı David Sims tarafından çekilen görsellerde, Gisele'in rahat ve şık stilini Camille Bidault Waddington betimliyor. Trikonun, ekosenin, derinin ve kadifenin etrafında toplanan kampanya fotoğraflarında, Esprit yeni sezona dair ipuçlarını bizlere iletiyor.

Heyecan verici çalışmalarda adını görmeye alıştığımız Brezilyalı model, Esprit'in güz sezonunda da yerini kimseye bırakmıyor. Doğal ve spor tasarımları hayata geçiren marka, her zamanki gibi tasarımlarında rahatlığı ve dikkat çekiciliği ön planda tutuyor. Kendine güvenen kadın için tasarlanmış koleksiyonun anahtar parçalarını; denim gömlek, skinny pantolon, kazak, blazer ceket, şort ve palto oluşturuyor.

Yeni sezona bir adım kalmışken, zahmetsiz şıklığı somutlaştıran kampanya görsellerinde, gardırop güncellemek isteyenler için temel parçalarla dikkat çekici kominler gerçekleştiriliyor. Klasik giysilerin modernize edildiği koleksiyonda ana renkler olarak kırmızı, bordo, yeşil, siyah ve lacivert oluyor. Çok yönlü giysiler tasarlayan Esprit, yeni sezon koleksiyonuyla günlük tarzımızı kolaylıkla geceye çevirebilmenin sırlarını veriyor. Aksesuar seçiminde bilekte çizmeyi ve süet çantayı tercih eden marka, sezonda sıkça göreceğimiz ürünlere vurgu yapıyor.

Sadeliğin ve şıklığın birleştiği Esprit 2012 Sonbahar-Kış sezonu kampanyasını incelemek için galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar