Massimo Dutti 2012 Eylül Lookbook


Sonbaharın etkilerini hissetmeye başladığımız şu günlerde, Massimo Dutti 2012 eylül 'lookbook'u ile güz sezonuna merhaba diyor!


Gardırop güncellemelerinde her sezon sıkça ziyaret ettiğimiz İspanyol marka, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte, 'lookbook'unda sonbaharın en trend parçalarına yer açıyor. Koleksiyonun özellikle çok yönlü kullanıma elverişli oluşu ve rahat formları barındırması, günlük hayatımızın kurtarıcılarını topladığının işareti oluyor. Daha çok feminen tarzın hissedildiği 2012 eylül 'lookbook'unda örgülü pelerin, ipek gömlek, çiçek baskılı etek, yün palto, uzun parka, 'oversize' kazak, deri ceket, uzun kollu elbise, dar paça pantolon ve geniş paça pantolon koleksiyonun odak noktasını oluşturuyor.

Soğuk ve yağmurlu günlerde şık giyinmenin türlü yollarını ararken, klasik parçaları yeniden yorumlayan Massimo Dutti her zamanki gibi ideal fikirlerini bizlere sunuyor. Sonbahar tonlarıyla bezenen koleksiyonda bordo, haki, bej ve siyah ana renkler olarak karşımıza çıkıyor. Sezonun trendlerine paralel yönde hazırlanan klasik-spor tarzdaki kreasyonda, sahip olmak isteyeceğiniz birçok alternatif bulunuyor. Akıllı giysilere yer verilen 'lookbook'ta, 'yarın ne giyeceğim' düşüncesi için ideal stil önerileri yer alıyor. Sadeliğin ve zarafetin buluştuğu zamansız giysiler, mükemmel aksesuarlarla tamamlıyor.

Sonbahar için oldukça renkli ve minimalist formlara bürünen Massimo Dutti'nin 2012 eylül 'lookbook'undan sezonun püf noktalarını almak için galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar